Accountancy on the move

Huidige situatie

Binnen de accountancy voor het MKB is men al jaren bezig om een omslag te maken. Geen verslagen maken, maar adviseren. Niet langer inkloppen, maar analyseren van de resultaten. Dat wordt steeds meer de ‘core business’ van de accountant. Daarbij wordt steeds meer vooruit gekeken. En het is belangrijk om dit zo effectief mogelijk te doen.

Omslag door automatisering

CashController helpt bij deze omslag ….. door liquiditeit in beeld te brengen en automatisering van cashflow-rapportages. In minder tijd meer inzicht creëren. Waardoor u als accountant meer tijd heeft om uw relaties te adviseren.

Directe aansluiting op boekhouding

Door een naadloze aansluiting op de administratie heeft u meer tijd voor de analyse van de uitgangspunten. En dat is veel belangrijker dan de controle van de uitkomsten. En dat leidt tot meer declareerbare tijd door een beter advies.

Spelen met cijfers

Uitgebreide simulaties leveren meer inzicht op ten behoeve van uw liquiditeitsplanning. Door de stap te maken van maand- naar weekbasis,ziet u alle schommelingen. Daarbij kunt u verbetering toepassen, daar waar nodig. En krijgt de ondernemer een beter beeld krijgt van zijn toekomstige liquiditeit.

Wilt u weten hoe u CashController effectief kunt inzetten in uw advisering?

Online demo aanvragen Starten met CashController

Sluiten