Alle voordelen

Wekelijks inzicht

Met CashController kunt u ondernemingsgericht adviseren en zorgt de wekelijkse liquiditeitsplanning ervoor dat u die MKB-ondernemers helpt, die exact willen weten waar ze aan toe zijn.

Meer informatie

Precieze doorberekening

Daar waar de reguliere maandelijkse rekenmodellen gebaseerd worden op grootboekrekeningen en liquiditeitsinstellingen, rekent CashController met veel meer precisie, waardoor verrassingen worden voorkomen.

Meer informatie

Tijdsbesparende simulatietools

Uw advieswerk over liquiditeitsontwikkelingen wordt nog beter door uitgebreide simulaties toe te passen en het effect te beoordelen.

Meer informatie

Altijd en overal beschikbaar

CashController is altijd en overal ter wereld beschikbaar, waar u ook bent. Bovendien online aangesloten op de boekhouding van uw relaties.

Meer informatie

Simulatie-proof

Snel anticiperen op actuele gegevens zonder tijdsverlies.

Meer informatie

Van ‘Foutgevoelig’ naar ‘Robuuste data’

Van tijdrovende controles naar ondernemersgericht advies. Zodoende bereikt u nog meer toegevoegde waarde in uw advisering.

Meer informatie

Optimale Controle

Toepasbaar en uitwisselbaar binnen gehele organisatie versus de Excel-tool van een specialist.

Meer informatie

Direct inzicht in financieringsbehoefte

Een betrouwbare tool voor voor snelle besluitvorming van uw financieringsaanvraag. Alleen maar effectieve gesprekken op basis van juiste informatie.

Meer informatie

Direct aan de slag

Wij zorgen direct voor de aansluiting aan de administratie van uw relatie en controleren de data om er zeker van te zijn dat de juiste gegevens worden ingelezen. Kortom: u kunt direct aan de slag!

Meer informatie

Toepassingen

Liquiditeitsbegroting

Het maken van een liquiditeitsbegroting is doorgaans een complex verhaal en wordt vaak overgelaten aan financiële professionals. CashController is erop gericht om de vertaalslag naar liquiditeit voor het MKB begrijpelijk te maken …….

Accountancy

Binnen de accountancy voor het MKB is men al jaren bezig om een omslag te maken van het invoeren van de administratie naar de advisering over de cijfers. Niet langer inkloppen, maar analyseren van de cijfers wordt langzaamaan de ‘core business’ van de accountant. Daarbij wordt steeds meer vooruit gekeken, waarbij het belangrijk is om dit zo effectief mogelijk te doen.
CashController helpt bij deze omslag ….. 

CreditManagement

Binnen het vak van creditmanagement werkt men steeds preventiever voor de klant. In plaats van zoveel mogelijk incasso-trajecten aan te gaan, is de moderne creditmanager van nu erop gericht om zo’n dossier te voorkomen. CashController helpt daarbij …..

Koppeling met boekhoudpakketten

Sluiten