Direct inzicht in financieringsbehoefte

Een betrouwbare tool voor snelle besluitvorming voor uw financiering. Alleen maar effectieve gesprekken op basis van juiste informatie.

De allereerste vraag die bij een financieringsaanvraag beantwoord moet worden is hoeveel financiering er nodig is. Het lijkt simpel, maar deze vraag is niet altijd even gemakkelijk te beantwoorden.

Met CashController wordt deze berekening tot in de perfectie gedaan. Op basis van de meest actuele data uit uw boekhouding en gebaseerd op uw verwachtingen over de toekomst. Met daarbij uitgebreide en uitgekiende mogelijkheden om simulaties te maken en zodoende tot een goede berekening te komen.

Daarmee wordt voorkomen dat u te weinig financierings tot uw beschikking heeft en opnieuw om de tafel moet met financiers. In de praktijk zijn dat moeizame en tijdrovende gesprekken, die u met CashController kunt voorkomen.

Behalve inzicht in uw financieringsbehoefte kan het natuurlijk ook voorkomen dat u verwacht geld over te houden. Als u dat in beeld heeft, kunt u nog sneller schakelen en bekijken wat het u oplevert als u uw leveranciers sneller kunt betalen en dus betalingskorting kunt bedingen. Of misschien kunt u daardoor wellicht nog meer projecten realiseren dan u oorspronkelijk had verwacht. Door een beter beheer van uw geldstromen kunt u op deze manier dus meer winst maken!

Online demo aanvragen Neem contact op

Sluiten