Van foutgevoelig naar robuuste data

Van tijdrovende controles naar heldere analyses. Veel tijdsbesparing door directe aansluiting op uw boekhouding.

Met CashController kunt u ervan uitgaan dat de data correct zijn, zodat u zich kunt bezighouden met de analyse hiervan. In tegenstelling tot het gebruik van spreadsheets, waarbij u zich steeds blijft afvragen of de data wel correct zijn, kunt u zich hier slechts verbazen over soms verrassende uitkomsten, die een grillige liquiditeit altijd met zich mee kan brengen.

Met als voordeel dat u direct de diepte in kunt om te beoordelen waarom uw liquiditeitsprognose anders is dan u verwacht had. Dat bespaart u veel tijd bij het zoeken naar de oorzaak.

Ook in de structuur van de software is het prettig om te zien dat er voor elk onderdeel een ‘configuratie-deel’ is, waarmee u de juistheid van de data kunt checken en daarnaast een operationeel deel is, waarin u met de software kunt werken.

Voor wat grotere organisaties is het hiermee ook mogelijk om autorisaties toe te passen en ervoor te zorgen dat een functionaris verantwoordelijk is voor het beheer en andere functionarissen zich bezig kunnen houden met het gebruik van CashController zelf.

Online demo aanvragen Neem contact op

Sluiten