Optimale Controle

Toepasbaar en uitwisselbaar binnen de hele organisatie versus de Excel-tool van een specialist.

De financiële planning van een organisatie wordt vaak in een spreadsheetmodel gemaakt. Het voordeel hiervan is de enorme flexibiliteit en dat is zeker gemakkelijk als je hiermee begint. Echter, naarmate de organisatie groeit, neemt ook de hoeveelheid data en de complexiteit toe.

Voor snelgroeiende bedrijven wordt de financiële beheersbaarheid steeds belangrijker en schiet Excel uiteindelijk tekort. Hierdoor wordt de planning onbeheersbaar en is deze bovendien vaak in handen van één persoon binnen de organisatie. Vanuit risico-management gezien is er dan sprake van een onhoudbare situatie.

Een veilige database met de ‘look-and-feel’ van Excel lijkt dan een beter alternatief in vergelijking tot een in eigen beheer gehouden spreadsheetmodel. CashController voorziet hierin doordat de data en berekeningen in de database integraal wordt doorgerekend, en de uitkomsten in Excel-rapportages worden gegenereerd. Zodoende beschikt u over een optimale combinatie van een gestructureerde database + de look-and-feel van Excel.

Behalve deze integrale doorberekening biedt de database-omgeving van CashController nog meer voordelen zoals de autorisatie-mogelijkheden per functionaris, zodat u zelf kunt bepalen wie wat mag doen in CashController. Of werkt u internationaal, dan is ook een Engelstalige versie voor uw organisatie in het buitenland beschikbaar.

De beheersbaarheid van de financiële planning van uw organisatie is hiermee geborgd.

Online demo aanvragen Neem contact op

Sluiten