Precieze doorberekening

Onze berekeningen van uw toekomstige banksaldo zijn zo precies dat u geen verrassingen meer te wachten staat. Dit komt doordat we dit doen op basis van het werkelijke betalingsgedrag van uw klanten èn op factuurniveau.

Natuurlijk maakt u niet voor niets betalingsafspraken met uw klanten. In de praktijk komt het echter veel voor dat men zich hier niet aan houdt. Berekeningen van uw liquiditeitsplanning, die hierop gebaseerd worden geven dus een te rooskleurig beeld.  Vandaar dat deze in CashController wordt berekend op basis van het werkelijke betalingsgedrag van uw klanten.

Het unieke van CashController is dat wij uw administratie tot minstens 2 jaar terug doorlichten en op basis daarvan het werkelijke betalingsgedrag van uw klanten berekenen. Door deze betalingstermijn toe te passen op de openstaande facturen, komt u tot de meest precieze doorberekening van uw liquiditeit.

En behalve deze automatische berekeningen heeft u ook de mogelijkheid om handmatig aanpassingen door te voeren daar waar nodig. Bijvoorbeeld in die situaties, waarbij er net met één hele grote factuur andere betalingsafspraken zijn gemaakt. En uiteraard kunt u ook uw prognose hierin kwijt om een totaalbeeld te genereren van uw toekomstige banksaldo.

 

Online demo aanvragen Neem contact op

Sluiten