Tijdsbesparende simulatietools

Behalve een overzicht van uw huidige positie heeft u ook de mogelijkheid om uitgebreide simulaties toe te voegen en het liquiditeitseffect te beoordelen.

Er zijn veel rapportagesystemen waarmee je op vele manieren actuele cijfers in beeld kunt brengen. Soms in diverse formats maar dan gaat het met name om rapportagekracht.

In CashController voegen we daar nog de dimensie rekenkracht aan toe. Voor onze toepassing heeft het namelijk ook toegevoegde waarde om met de data te kunnen rekenen richting de toekomst. Daarom heeft u in CashController uitgebreide mogelijkheden om te simuleren en het resultaat te beoordelen, zonder dat dit u extra tijd kost.

Daarbij kunt u gebruik maken van alle data, die we uit boekhoudsystemen ontsluiten om daarmee te gaan rekenen. Zoals het inlezen van openstaande posten op basis van vervaldatum of betalingsgedrag en/of het kunnen toevoegen van handmatige aanpassingen tot op factuurniveau.

Ook kunt u hier onbeperkt prognoses aan toevoegen, zodat u de perfecte mix heeft van harde data en prognosebedragen. Het voordeel hiervan is dat u in een veilige database kunt werken en de kans op foutieve doorberekeningen nihil is.

Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking in de vorm van een live-demo om zelf te kijken of we de simulatiemogelijkheden op uw bedrijfsvoering kunnen afstemmen.

Online demo aanvragen Neem contact op

Sluiten