Analyseren

Tijdswinst

Op een heldere manier analyseren vanuit een directe en naadloze aansluiting op uw administratie. Dus niet langer tijdrovende controles! U hebt de zekerheid dat de uitkomsten kloppen, waardoor u nog beter kunt bijsturen. Zowel op basis van de meest actuele gegevens als verwachtingen over de toekomst.

Meer analyseren, minder controleren.

U hoeft de uitkomsten niet te controleren, maar kunt uw tijd besteden aan het analyseren van de uitgangspunten. U kunt aan de ‘knoppen’ draaien en ziet de financiële effecten. Zodoende krijgt u een steeds beter beeld van uw liquiditeitsbegroting voor de komende weken.

Spelen met cijfers voor meer winst

Bovendien maakt u gebruik van de uitgebreide simulatietools, die CashController u te bieden heeft. Hiermee bepaalt u zelf hoe u uw kasstromen optimaal kunt inzetten voor maximale winst uit uw bedrijfsvoering.

Overzichtelijke dashboards

Het dashboard geeft u in één oogopslag een helder beeld van de haalbaarheid van uw bedrijfsvoering. De drill-down rapportages geven u de bevestiging (tot op factuurniveau) dat de uitgangspunten kloppen.

Uitgebreide analyse met de RapportageSuite

Met de Rapportage Suite kunt u zelf uw eigen rapportages en analyses maken. Zowel geconsolideerd als enkelvouding. U heeft daarbij de volledige vrijheid om te bepalen welke regels en kolommen u in welke volgorde wilt presenteren. U kunt daarbij gebruik maken van de harde data of ervoor kiezen om hier berekeningen op los te laten of kengetallen samen te stellen die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. Dit betekent dat u behalve de standaard rapportages nu ook de beschikking kunt krijgen tot een omgeving, waarin u zelf kunt bepalen hoe uw rapportages worden opgebouwd. Wilt u hier meer over weten, kijkt u dan hier.

Online demo aanvragen