Alle geldstromen overzichtelijk in één dashboard.

  • Weet meteen hoe je ervoor staat
  • Direct overzicht per bv en voor de hele groep (consolidatie)
  • Krijg grip op de toekomst door te spelen met je cijfers
  • Alle details overzichtelijk in één rapport

Online demo aanvragen

Bereken je cashflow op basis van werkelijke betalingsgedrag van je klanten

Je wilt een realistische benadering van je cashflow. Hierdoor heb je een goed beeld van je kredietbehoefte. Met CashController is dat gemakkelijk in te stellen.

Online demo aanvragen

Anticipeer beter op de toekomst met forecasts

Door te spelen met nieuwe uitgangspunten in je omzetprognose of betalingstermijnen verken je jouw financiële ruimte zonder dat dit teveel tijd kost. Beoordeel het effect op je geldstroom op een simpele manier!

Online demo aanvragen

Toepasbaar op meerdere bedrijven

Is er sprake van vestzak-broekzak in de geconsolideerde bedrijfsvoering of moet elke onderneming zijn eigen broek ophouden. Wij laten het je zien.

Online demo aanvragen

Bekijk alles tot in detail.

De kleinste details kunnen een groot en onverwachts effect hebben op je cashflow. Dit inzicht in de kleinste details voorkomt verrassingen!

Online demo aanvragen

Met 1 druk-op-de-knop je actuele cashflow rapport.

Door de online koppeling met je boekhouding worden direct alle data uit je boekhouding opgenomen om je meest actuele cashflow rapport te presenteren. Niet alleen in beeld maar ook in een wekelijks overzicht in Euro’s.

Online demo aanvragen

Direct inzicht in de juistheid van de cijfers

Het is belangrijk om snel te kunnen controleren dat je cijfers kloppen. Dit gebeurt door de belangrijkste specificaties uit je administratie te tonen.

Online demo aanvragen

Exporteer het overzicht direct naar Excel of PDF

Het is belangrijk om tijdig de juiste informatie naar belanghebbenden te sturen. Met één druk op de knop zet je de informatie op je scherm over naar Excel of pdf.

Online demo aanvragen

Ook toepasbaar op de G-rekening

Heb je een G-rekening, dan kun je met onze module G-rekening zien of je behalve je normale geldstroom ook voldoende saldo hebt opgebouwd om aan je sociale lasten te kunnen voldoen. 

Online demo aanvragen