Ontdek hoe Bert-Jan weer rustig slaapt dankzij CashController

Alleen met een goede cashflowplanning kun je de beste beslissingen voor je bedrijf nemen. En dat hoeft zeker niet al te ingewikkeld en duur te zijn. Zolang je maar over de juiste data beschikt.

Als je wilt weten hoe Digitronics uit Epe dat gedaan heeft met CashController, lees dan verder…

Lees verder

Even voorstellen...

Digitronics Installatie- en Infratechniek is ruim 30 jaar een technisch installatiebedrijf en is daarmee een begrip in Epe en omgeving. De onderneming maakt een gestage groei door en heeft de afgelopen decennia haar activiteiten uitgebreid van de particuliere naar de zakelijke markt.

De uitdaging van Digitronics

Door de ontwikkeling en groei van het bedrijf en de uitbreiding van de particuliere naar de zakelijke markt werd cashflow een belangrijk onderwerp in de bedrijfsvoering. Bert-Jan Haverkamp was daarom al geruime tijd op zoek naar software ter vervanging van zijn zelfgemaakte en tijdrovende spreadsheetmodel.

Gezien de dynamiek en het niet altijd even goed te voorspellen projectmatig ingestelde bedrijf zou een cashflowprognose van 3 maanden al voldoende toegevoegde waarde hebben. Bert-Jan zocht met name een geautomatiseerd systeem, waarin de meest actuele informatie ter beschikking stond en waarmee hij op een gemakkelijke manier veel handmatige simulaties kon toepassen.

Door de uitbreiding naar de zakelijke markt werd de cashflow sterk bepaald door de betalingstermijn van zakelijke klanten en daardoor een wezenlijk onderwerp in de bedrijfsvoering om op te sturen.

Om die reden werd CashController ingezet.

digitronics-voorstellen
digitronics-boekhouding

Inventarisatie: Hoe ziet de boekhouding eruit?

Wat hebben we ingezet?

Koppeling met Exact Online

Om automatisch toegang te hebben tot de meest actuele financiële stand van zaken, hebben we onze koppeling met Exact Online ingezet.

Lees meer over deze koppeling

Cashflow Dashboard

Ingezet voor optimaal inzicht in de toekomstige cashflow, waarin betalingsgedrag van de klanten en betalingsafspraken met alle leveranciers als uitgangspunt wordt genomen.

Lees meer over Cashflow Dashboard

Het resultaat: Grip op de cashflow

Door CashController in te zetten heeft Bert-Jan weer een uitstekende nachtrust. Hij heeft grip op zijn cashflow en hoeft daardoor het rekening-courant krediet van zijn bank nauwelijks nog aan te spreken.

Door CashController heeft hij nu:

Ik ben de afgelopen maand behoorlijk aan het puzzelen geweest om alles er goed in te krijgen. Maar nu staat er dan ook wat! Super blij met jullie software, kan ik weer lekker slapen, want ik weet nu wat er gebeurt. Ik had het alleen 10 jaar eerder moeten hebben. Ga vooral zo door met de ontwikkeling van dit product! Hier krijg je waar voor je geld!
Bert-Jan Haverkamp
Founder Digitronics

Wil je ook meer grip op je toekomstige cashflow?

Peter vertelt je graag alles over de mogelijkheden. Neem contact op via p.wouters@cashcontroller.nl of telefonisch via 085 732 5721.