Koppeling met Exact Online

Al enige jaren is CashController een uitstekende aanvulling op de administratie van Exact Online. Voor die bedrijven die scherp aan de wind varen m.b.t. hun liquiditeitsplanning, is CashController nu in de Appstore van Exact Online te vinden.

Met als voordeel dat beide web-applicaties razendsnel aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zodat u direct aan de slag kunt met het maken van uw eigen liquiditeitsplanning!

Daarbij geeft Exact Online veel informatie, die in CashController gebruikt kan worden voor een diepgaande liquiditeitsanalyse. Zo kunt u uw liquiditeitsplanning baseren op het werkelijk betalingsgedrag van uw klanten, hetgeen vaak een realistischer beeld geeft van uw planning. Uiteraard kunt u dit ook doen op basis van vervaldata en op die manier bekijken hoe groot de verschillen zijn.

Ook biedt Exact Online de mogelijkheid om toekomstige orders in te lezen, waardoor u al een groot deel van uw korte-termijn-liquiditeitsplanning kunt zien, zonder dat u hier zelf veel handmatig aan toe hoeft te voegen.

Of wat te denken van abonnementen op klantniveau met ieder hun eigen bedragen, betalings-frequenties en – afspraken. Wat eerder een onbeheersbaar cashflow-element was, heeft u nu overzichtelijk in beeld.

Natuurlijk kan CashController ook gekoppeld worden aan Exact Globe. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op!

Online demo aanvragen