koppeling-king

Koppeling met KING

Al vele jaren zorgt de koppeling met KING voor een uitstekende aanvulling in de geboden financiële management-informatie. Daar waar KING speciaal geschikt is voor bedrijven met complexe logistieke processen, regelt CashController de logistiek van de geldstromen voor KING-gebruikers. Inmiddels is KING toegetreden tot de internationale groep van Bjorn Lunden.

Door gebruik te maken van de Datadigger van King lezen wij alle benodigde data dagelijks in, zodat je direct aan de slag kunt met het maken van jouw eigen cashflowplanning!

Daarbij zorgt de koppeling met KING voor alle benodigde data, die in CashController gebruikt kan worden voor een diepgaande liquiditeitsanalyse. Zo kun je jouw liquiditeitsplanning baseren op het werkelijk betalingsgedrag van je klanten, hetgeen vaak een realistischer beeld geeft. Aan de kant van leveranciers wordt dit vaker ingesteld op basis van de vervaldatum. Op die manier zorg je voor een bijzonder strakke liquiditeitsplanning, die je volautomatisch uit je administratie kunt onttrekken.

Uiteraard kun je ook ‘spelen’ met deze verschillende uitgangspunten, zodat je de verschillen in uitkomsten goed met elkaar kunt vergelijken.

Met deze uitgebreide mogelijkheden kun je in ieder geval jouw cashflowplanning op weekbasis zover inplannen als je wilt. Voor sommige bedrijven is het al voldoende om 1 kwartaal vooruit te kijken. Voor andere bedrijven is het nodig om bijvoorbeeld één of enkele jaren vooruit te kijken en CashController kan exact op jouw behoefte worden afgestemd.

Wil je hierover meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Online demo aanvragen