snelstart-koppeling

Koppeling met Snelstart

Software voor ondernemers

De combinatie van CashController en SnelStart zorgt ervoor dat niet alleen boekhouden, maar ook liquiditeitsplanning voor ondernemers nog gemakkelijker wordt. CashController is daarmee een mooie financiële aanvulling op het gebruiksvriendelijke boekhoudsysteem voor de MKB-ondernemer.

Deze mix zorgt voor een optimale combinatie van gebruiksvriendelijkheid en laagdrempeligheid om daarmee het administratieve leven voor de ondernemer gemakkelijker te maken.

Al enige tijd koppelen wij aan SnelStart, waardoor de SnelStart-gebruiker snel een beeld krijgt van zijn toekomstige liquiditeit. Daarbij geeft SnelStart Online veel informatie, die in CashController gebruikt kan worden voor een diepgaande liquiditeitsanalyse. Zo kunt u uw liquiditeitsplanning baseren op het werkelijk betalingsgedrag van uw klanten, hetgeen vaak een realistischer beeld geeft van uw planning. Uiteraard kunt u dit ook doen op basis van vervaldata en op die manier bekijken hoe groot de verschillen zijn.

Deze koppeling is gemaakt door onze SnelStart partner S for Software, die met hun kennis en kunde van SnelStart ervoor zorgt dat alle relevante informatie om tussentijdse rapportages, liquiditeits- of balansprognoses te kunnen maken, van elke SnelStart relatie wordt ingelezen.

De ontwikkeling van de API-techniek bij SnelStart gaat snel, waardoor we verwachten dat binnenkort nog meer data kunnen worden ingelezen, die wij goed kunnen gebruiken voor het zo precies mogelijk doorrekenen van uw toekomstige liquiditeit.

Online demo aanvragen