koppeling-visma

Koppeling met Visma

We hebben al jaren een koppeling met VISMA, het voormalige AccountView. Ofschoon dit geen webapplicatie is, is het wel mogelijk om hier een koppeling mee te leggen en op die manier aan cashflowplanning te doen.

Door gebruik te maken van een connectie vanuit uw lokale omgeving, lezen wij alle benodigde data dagelijks in, zodat u direct aan de slag kunt met het maken van uw eigen cashflowplanning!
Daarbij geeft VISMA alle benodigde informatie, die in CashController gebruikt kan worden voor een diepgaande liquiditeitsanalyse. Zo kunt u uw cashflowplanning baseren op het werkelijk betalingsgedrag van uw klanten, hetgeen vaak een realistischer beeld geeft van uw planning. Uiteraard kunt u dit ook doen op basis van vervaldata en op die manier bekijken hoe groot de verschillen zijn.

Deze koppeling is in beheer bij onze VISMA Expert Center Gevers-IT, die met hun kennis en kunde van VISMA ervoor zorgt dat alle relevante informatie om tussentijdse rapportages, liquiditeits- of balansprognoses te kunnen maken, van elke VISMA relatie wordt ingelezen.

Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op!

Online demo aanvragen