Je bekijkt nu Nieuwe module Begroting en Rapportages

Nieuwe module Begroting en Rapportages

  • Berichtcategorie:Modules

Grip op cijfers

Behalve grip op je liquiditeit heb je met CashController nu ook grip op je totale financiële huishouding. Met de nieuwe module Begroting en rapportages kun je ook hier vanuit een helder dashboard downdrillen tot op het bot. Vanuit 4 kwadranten krijg je alle informatie die je nodig hebt om de verschillende dimensies van je financiële bedrijfsvoering te beoordelen.

 

Management rapportages

Spelen met cijfers

Vanuit een goede structuur kun je flexibel werken. Dat klinkt enigszins tegenstrijdig maar toch is het zo. Doordat je in deze module automatisch beschikt over begrotings-, realiteits-, vorig-jaar- en forecastcijfers heb je inzicht in rapportages waarin al deze cijfers op de juiste manier met elkaar worden vergeleken. Hierdoor beschik je direct over die cijfers, waarmee je de bedrijfsvoering kunt beoordelen.

Lees meer over managementrapportages

 

Eenvoudige configuratie

Direct aan de slag

De inzet van deze extra module is eenvoudig. Er is weinig kennis voor nodig om te bepalen hoe je het rekeningschema wilt inrichten naar een leesbare rapportage. Dat éénmaal gedaan beschik je over heldere rapportages, die je kunt downdrillen tot op grootboekrekeningniveau.

 

Consolidatie

Overzicht is belangrijk, zeker bij bedrijven die uit meerdere entiteiten met mogelijk verschillende rekeningschema’s zijn opgebouwd. CashController is er juist op ingericht om hier gemakkelijk mee om te kunnen gaan. Zodoende beschik je niet alleen over enkelvoudige maar ook over geconsolideerde overzichten.

Lees meer over consolidatie

 

Rapportage-Suite

Bovendien kun je de beschikking krijgen over de rapportage-suite. Hiermee heb je alle vrijheid in huis om zelf je rapportage te kunnen samenstellen. Het voordeel hiervan is dat je 100% kunt aansluiten op je huidige manier van rapporteren, maar dan op een manier die je beduidend minder tijd kost.

Lees meer over de Rapportage Suite

 

Je voordeel

Met de module Begroting en rapportage beschik je over een automatische rapportgenerator die je veel gemak oplevert voor een betaalbaar bedrag van € 15,- per maand. Wil je hier meer over weten, vul dan onderstaand formulier in en wij reageren direct.

 

Online demo aanvragen Neem contact op