Nieuwe module Begroting en Rapportages

Nieuwe module Begroting en Rapportages

  • Berichtcategorie:Modules

Grip op cijfers

Behalve grip op uw liquiditeit heeft u met CashController nu ook grip op uw totale financiële huishouding. Met de nieuwe module Begroting en rapportages kunt u ook hier vanuit een helder dashboard downdrillen tot op het bot. Vanuit 4 kwadranten krijgt u alle informatie die u nodig heeft om de verschillende dimensies van uw financiële bedrijfsvoering te beoordelen.

 

Management rapportages

Spelen met cijfers

Vanuit een goede structuur kunt u flexibel werken. Dat klinkt enigszins tegenstrijdig maar toch is het zo. Doordat u in deze module automatisch beschikt over begrotings-, realiteits-, vorig-jaar- en forecastcijfers heeft u inzicht in rapportages waarin al deze cijfers op de juiste manier met elkaar worden vergeleken. Hierdoor beschikt u direct over die cijfers, waarmee u uw bedrijfsvoering kunt beoordelen.

Lees meer over managementrapportages

 

Eenvoudige configuratie

Direct aan de slag

De inzet van deze extra module is eenvoudig. Er is weinig kennis voor nodig om te bepalen hoe u uw rekeningschema wilt inrichten naar een leesbare rapportage. Dat éénmaal gedaan beschikt u over heldere rapportages, die u kunt downdrillen tot op grootboekrekeningniveau.

 

Consolidatie

Overzicht is belangrijk, zeker bij bedrijven die uit meerdere entiteiten met mogelijk verschillende rekeningschema’s zijn opgebouwd. CashController is er juist op ingericht om hier gemakkelijk mee om te kunnen gaan. Zodoende beschikt u niet alleen over enkelvoudige maar ook over geconsolideerde overzichten.

Lees meer over consolidatie

 

Rapportage-Suite

Bovendien kunt u de beschikking krijgen over de rapportage-suite. Hiermee heeft u alle vrijheid in huis om zelf uw rapportage te kunnen samenstellen. Het voordeel hiervan is dat u 100% kunt aansluiten op uw huidige manier van rapporteren, maar dan op een manier die u beduidend minder tijd kost.

Lees meer over de Rapportage Suite

 

Uw voordeel

Met de module Begroting en rapportage beschikt u over een automatische rapportgenerator die u veel gemak oplevert voor een betaalbaar gedrag van € 15,- per maand. Wilt u hier meer over weten, vult u dan onderstaand formulier in en wij reageren direct.

 

Online demo aanvragen Neem contact op