Je bekijkt nu Nieuwe module Bestellingen

Nieuwe module Bestellingen

  • Berichtcategorie:Modules

Cashflow planning die ook rekening houdt met je orders

In handelsbedrijven worden liquiditeitsschommelingen in grote mate bepaald door de dynamiek van de in- en verkopen. Om ook deze dynamiek in te passen in je cashflowplanning is het mogelijk om de in- en verkooporders in te lezen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren vanuit een rechtstreekse koppeling met je administratie (zoals bij Exact Online, Exact Globe en AFAS) en anders via Excel-bestanden. Het mooie hiervan is dat de liquiditeitsconsequenties direct worden ingelezen in het Dashboard Liquiditeit, waardoor je meteen het effect hiervan op je cashflowplanning ziet.

bestellingen-overzicht

 

Anticiperen op veranderingen (of omgaan met veranderingen)

In een handelsorganisatie kan veel gebeuren waardoor je cashflowplanning van gisteren vandaag al niet meer klopt. Bijvoorbeeld kunnen orders worden uitgesteld of betalingen worden vertraagd, waardoor er andere afspraken gemaakt moeten worden en je meteen wilt zien of dit alles nog past in je cashflowplanning. Dit kan betrekking hebben op de korte termijn (weken vooruit) maar ook op de langere termijn. Het is dan belangrijk om deze wijzigingen snel door te kunnen voeren en het effect hiervan te kunnen zien.

Ook bij bedrijven waarbij de langere termijn wordt bepaald door de begroting, is het belangrijk dat er een samenspel is tussen de begroting (strategisch) en de bestellingen (operationeel) zodat je cashflowplanning hier optimaal op is afgestemd.

 

Eenvoudige configuratie

Direct aan de slag

Het is mogelijk om de bestellingen direct in CashController in te lezen. In de koppeling met Exact Online gebeurt dat al automatisch. Ook is het mogelijk om dit met Excelbestanden te doen en deze in onze koppeling mee te nemen.

 

Je voordeel

Met de module Bestellingen beschik je direct over een automatische uitbreiding van je cashflowplanning, waardoor je voor een betaalbaar bedrag van € 10,- per maand nog beter en gemakkelijker grip houd op je cashflowplanning.

Wil je hier meer over weten? Vraag dan een gratis online demo aan of neem contact met ons op.

Ik wil een online demo