Met Pilot of QuickScan gratis voorproefje voor je cashflow!

  • Berichtcategorie:Liquiditeit

‘The proof of the pudding is in the eating’ en dat geldt zeker voor software. Helemaal voor cashflow-software, omdat niet alleen de uitkomsten verrassend kunnen zijn, maar ook de uitgangspunten voor elk bedrijf totaal kunnen verschillen.

Vandaar dat wij onze toekomstige klanten graag op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met onze software. Gebaseerd op eigen actuele cijfers en bovendien gratis! Simpelweg omdat het niet altijd mogelijk is om in een eerste kennismaking alle ins-en-outs van jouw onderneming te doorgronden.

Gratis pilot van een maand

Een pilot biedt jou de unieke mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze software. Aangesloten op jouw eigen administratie, volledig geïmplementeerd en met een volledige instructie, krijg je een uitstekend beeld van de mogelijkheden en jouw eigen financiële vooruitzichten.

cashflow-dashboard

Gratis Quick Scan

Duurt je dat te lang en wil je sneller resultaat zien, dan is er de QuickScan, waarbij je op basis van jouw eigen actuele cijfers èn verwachting over de toekomst binnen 1 dag een volledig rapport krijgt van je verwachte winst en cashflow.

Cash Controller Quick Scan

Lijkt je dit interessant, inschrijven doe je hier.

En mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust even weten!