Prijzen

Ontvang gratis online demo

Probeer onze gratis pilot!

Wil jij onze software een maand uitproberen, druk dan op de button en vul jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Hoeveel administraties heeft u?

Administraties

Betalen

Maandelijks
Kwartaal
Jaar

Uitbreidingen

MKB
27,50 /MAAND
Koppeling boekhouding
13 weken vooruitkijken
Basis simulatie
Implementatiekosten: €75,-
Corporate
237,75 /MAAND
Vanaf 3 administraties.
Alles van MKB+...
Koppeling meerdere boekhoudingen
Max. 5 jaar vooruitkijken
Balansbegroting
Consolidatie
Meerdere gebruikers
Uitbreiding Abonnementen
Uitbreiding Bestellingen
Uitbreiding G-Rekening
Vreemde valuta
Autorisatie-instellingen
Vertalingen
Implementatiekosten: Op aanvraag

Uitbreidingen

rapportage-suite-icon

Rapportage Suite

Stel eenvoudig je eigen rapport samen in enkele minuten.
Prijs: €10,- per maand (al inbegrepen bij Corporate pakket).
Meer informatie
module-bestellingen-icon

Bestellingen

Importeer je bestellingen- en ordergegevens vanuit je administratie in CashController.
Prijs: €10,- per maand (al inbegrepen bij Corporate pakket).
Meer informatie
uitbreiding-abonnementen

Abonnementen

Importeer je abonnementen vanuit je administratie in CashController, zodat je direct het financiële effect op je liquiditeit en resultaat kunt beoordelen.
Prijs: €10,- per maand (al inbegrepen bij Corporate pakket).
Meer informatie
g-rekening-icon

G-Rekening

Weet meteen of je voldoende geld reserveert op je G-rekening.
Prijs: €15,- per maand (al inbegrepen bij Corporate pakket).
Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat is een administratie?

Onze prijsstelling is gebaseerd op het aantal administraties waar je mee werkt. Een administratie is je boekhouding per bedrijf. Mocht het zo zijn dat je boekhouding in meerdere jaren is opgedeeld (zoals bij AccountView) dan zien wij dit als zijnde één administratie.

Kun je met meerdere administraties werken?

In CashController is het mogelijk om met meerdere administraties te werken en deze te consolideren. Dit biedt het voordeel dat je niet alleen per bedrijf maar ook in totaal overzicht houdt over de financiële gang van zaken.

Is het mogelijk om de software een maand gratis te gebruiken?

Voor een goede kennismaking met onze software is het nodig om deze aan je administratie aan te sluiten en er ook instructie bij te geven, zodat CashController optimaal op je bedrijfsvoering kan worden afgestemd. Natuurlijk gaat hier tijd in zitten, maar willen wij je zeker de mogelijkheid bieden om hier zo laagdrempelig mogelijk kennis mee te maken in de vorm van een pilot. Voor boekhoudpakketten die niet webbased zijn, is het niet mogelijk om dit geheel gratis te doen. Wij brengen je dan alleen de implementatiekosten en 1 maand gebruik in rekening. Verder ben je vrij in je keuze om een maand-, kwartaal- of jaarcontract met ons af te sluiten.

Zijn er beperkingen bij een proefperiode?

Wij laten je zo uitgebreid mogelijk kennis maken met onze software. In de pilot sluiten wij op 1 administratie aan en stellen wij voor 1 gebruiker de software beschikbaar.

Zijn er implementatiekosten?

Onze implementatiekosten houden we zo laag mogelijk, maar omdat er een aansluiting gemaakt moet worden met je administratie en instructie moet worden gegeven, brengen we je voor de MKB-versie een éénmalig bedrag van € 75,- per administratie in rekening.

Voor de uitgebreidere MKB+ versie maken we op voorhand een fixed-price voorstel van de implementatie. Dit is gebaseerd op jouw rekeningschema (‘s) en rapportagewensen.

Kunnen er meerdere gebruikers met de software werken?

CashController is een webbased applicatie, waarmee je in ‘the cloud’ kunt werken. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere gebruikers te werken, waarbij we ook met je kunnen afstemmen welke gebruikers toegang hebben tot welke applicatie en of men hierin alleen mag kijken of ook mag schrijven. Een dergelijk gebruikersgedrag bepaalt de prijsstelling per extra gebruiker.

Heb je specifieke wensen?

Wil je een specifiek pakket dat compleet op maat is gemaakt? Stuur ons dan een bericht via de Contact pagina of maak een afspraak met ons door meteen in onze agenda een gesprek in te plannen!

Koppeling met boekhoudpakketten