Doe nu een gratis QuickScan!

Ben je benieuwd naar jouw toekomstige cashflow? Ontdek het met onze QuickScan! Met een online link aan jouw administratie, bieden we jou direct dit inzicht. Gebaseerd op jouw eigen cijfers en rekening houdend met jouw ontwikkelingen van de afgelopen jaren, ontvang je met deze QuickScan binnen één dag een volledig rapport over jouw toekomstige cashflow en winst.

QuickScan: de glazen bol voor jouw bedrijf!

Met de QuickScan van CashController maak je kennis met onze software. We bieden je hiervoor 2 mogelijkheden:

1) De korte QuickScan geeft je een analyse van de toekomst op basis van de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Je ziet hierbij het beeld bij ‘ongewijzigd beleid’. Hiervoor is alleen een online koppeling met jouw eigen administratie nodig.

2) De uitgebreide QuickScan biedt je de mogelijkheid om aan te geven wat je verwacht van de toekomst. Hierbij heb je de mogelijkheid om een korte vragenlijst in te vullen.

In beide gevallen ontvang je binnen één dag jouw eigen cashflowprognose en aanvullende rapportages voor het komend jaar. En kun je alvast een eerste beoordeling maken van onze software, zonder dat je verplichtingen met ons bent aangegaan.

Om je een duidelijk beeld te kunnen geven van de look-and-feel van onze rapportages, kun je hiervoor onderstaande voorbeelden downloaden:

Cashflow Dashboard

 

Totaalrapportage Cashflow

Dashboard Management rapportages

Rapportagevoorbeeld

Wil je jouw eigen rapportage morgen van ons ontvangen, schrijf je dan hier in. Je ontvangt van ons een korte instructie, waarmee je in 5 minuten jouw administratie kunt aansluiten. Binnen één dag ontvang je van ons een aantal rapportages, die je inzicht geven in jouw toekomstige cashflow én winstgevendheid.

Over de veiligheid van jouw data hoef je je ook geen zorgen te maken. Dat is allemaal veilig geregeld, zoals in bijgaande Geheimhoudingsovereenkomst QuickScan is beschreven.

We hopen snel van je te horen!

Ontvang gratis Quick Scan

Ontvang gratis online demo

Beoordeeld met 5

Hele inzichtelijke software om naar je cash flow te kijken en je bedrijf hierop te sturen. Naast de cashflow kan je heel makkelijk andere financiële management rapportages creëren. De support is heel goed: snel reactie bij vragen en als het om een instructie gaat dan zit er regelmatig een video bij zodat je het makkelijk kan nakijken. Aanrader!
arjan
Arjan van ’t Klooster

Over onze QuickScan!

Hieronder vul je je gegevens in voor de korte versie van onze QuickScan. Ideaal voor een eerste cashflowprognose op basis van de huidige gang van zaken. Gaat jouw bedrijfsvoering aanzienlijk veranderen en wil je de uitkomsten hiervan zien, klik dan hier.

Wat anderen over ons zeggen

Stephan Staal
Stephan Staal
2023-07-05
Wij hebben CashController aangeschaft om ons meer inzicht te geven in begroting, forecast en realisatie gekoppeld aan de cashflow. In verband met vooruitontvangen omzet, nog te ontvangen facturen en projectmatige begroting een hele uitdaging. Door eerst een pilot-periode af te spreken, konden we met elkaar werken aan een maatwerk-oplossing waarbij Peter ons uitstekend begeleid heeft en met ons meegedacht heeft om te komen tot een werkbare inrichting van CashController. Door een goede analyse en het geduld en de flexibiliteit van Peter is het gelukt om in die pilot van vier weken te komen tot een voor ons werkende oplossing en veel meer inzicht! Absoluut aan te raden dus en door de optie van een pilot loop je ook geen risico iets aan te schaffen wat uiteindelijk niet zou werken. Dank Peter!
Cas van Noort
Cas van Noort
2023-06-09
Deze liquiditeitstool biedt een goede basisfunctionaliteit voor het beheer van liquiditeit. Het geeft een overzicht van de cashflow en helpt bij het plannen van financiële behoeften.
Michel Pen
Michel Pen
2023-03-01
Zeer professioneel bedrijf, heeft mij erg goed geholpen
Koos van der Beek
Koos van der Beek
2023-02-03
Doet absoluut wat je er van verwacht. Eerst Agicap geprobeerd maar kreeg het niet technisch werkend. Dit werkte snel en direct zoals gewenst. Niet meer gissen naar je cashflow, maar lekker scherp aan de wind kunnen zeilen. Flexibel in het op maat maken binnen bestaande pakket, Peter was snel en vakkundig. Enige tip is voor de look-and-feel, maar daar komt najaar update voor. Top, software die werk!
Roemer Boogaard
Roemer Boogaard
2023-02-01
Cash controller geeft goed inzicht in cashflow en genereert makkelijke rapportages, perfecte aansluiting met exact-online. Ondersteuning bij implementatie voortvarend en professioneel!
Sandra Brinkman
Sandra Brinkman
2023-01-19
De afgelopen weken ben ik bezig geweest met de inrichting van CashController. Samen met Peter Wouters hebben we de wensen van Kirkman Company zo veel mogelijk geïntegreerd. Wat hierbij erg prettig was, was de flexibliteit van CashController. Als dingen voor mij niet handig waren, werden deze, als dat technisch kon, aangepast. We gaan nu echt met het pakket aan het werk en ik zie daar naar uit.
Bas van den Beukel
Bas van den Beukel
2023-01-12
De samenwerking met Peter was erg prettig. De software is veelzijdig, goed mee te werken en naar je eigen hand te zetten. Kortom op elk gebied een aanrader!
Arjan van 't Klooster
Arjan van 't Klooster
2022-11-21
Hele inzichtelijke software om naar je cash flow te kijken en je bedrijf hierop te sturen. Naast de cashflow kan je heel makkelijk andere financiële management rapportages creëren. De support is heel goed: snel reactie bij vragen en als het om een instructie gaat dan zit er regelmatig een video bij zodat je het makkelijk kan nakijken. Aanrader!
Carlijn Grinwis
Carlijn Grinwis
2022-10-28
Hele fijne rapportage tool die data uit Exact Online haalt. Inzichtelijk, gebruiksvriendelijk en professionele en snelle hulp van Peter. Zeker een aanrader!
Rob Kuipers
Rob Kuipers
2022-10-25
Wij zijn erg tevreden over de werking en hebben een goed contact met Peter.
Cashcontroller heeft onze organisatie enorm geholpen om een beter inzicht te krijgen in onze cashflow. Daarnaast is het fijn om iedere maand goed te kunnen analyseren waar de verschillen zitten ten opzichte van de begroting en hier middels een aangepaste forecast een goed eindbeeld te krijgen. De snelle reactie vanuit Peter op allerlei vragen is ons erg goed bevallen.
Mark Riepe
Manager Adviesdiensten van Cleverland
Met een handige koppeling met exact online heb je supermakkelijk een goede liquiditeitsbegroting. Zodat je op kinderlijke eenvoudige wijze een goed overzicht hebt. Bij vragen is Peter altijd bereikbaar, problemen worden vlot opgelost.
Ilse Söntgerath
Administratief medewerkster bij EBRS
Implementatie en gebruiksklaar binnen 48 uur. Goede service en zinvolle aanvulling op je financiële pakket. Met deze software is inzichtelijk en te prognosticeren wat de gevolgen op korte en/of lange termijn zijn bij: groei, krimp, budgetoverschrijdingen en investeringen. Exact online gebruiker.
Leon-Coolen
Leon Coolen
CFO van Multitube Engineering
Ik ben heel blij met deze oplossing. Eindelijk een goed programma om zelf je liquiditeitsbegroting te maken met een koppeling met Exact Online. Ik denk dat er op dit moment niets beter op de markt is dan dit.
alfred-sandee
Alfred Sandee
Co-Founder Fluère DrinksBekijk de Fluère Drinks case
Hele fijne rapportage tool die data uit Exact Online haalt. Inzichtelijk, gebruiksvriendelijk en professionele en snelle hulp van Peter. Zeker een aanrader!
Carlijn Grinwis
Directeur van Social Impact Factory Utrecht
Veel inzicht, handig programma en fijne communicatie met Peter!
Maurice Tol
Financieel administrateur van Uitjes en Eten