Met de QuickScan van CashController kun je kennis maken met onze software. Door een online koppeling met jouw eigen administratie en het invullen van een simpele vragenlijst ontvang je de volgende dag jouw eigen cashflowprognose en aanvullende rapportages voor het komend jaar.

Zodoende kun je alvast een eerste beoordeling maken van hetgeen CashController jou te bieden heeft, zonder dat je verplichtingen met ons bent aangegaan. Wij zijn ervan overtuigd dat ’the proof is in the pudding’ bepalend is voor de start van een succesvolle samenwerking en bieden jou graag deze mogelijkheid.

Op voorhand geven we jou graag een aantal rapportagevoorbeelden. Zodoende heb je alvast een duidelijk beeld van hetgeen je mag verwachten. Hiervoor kun je onderstaande voorbeelden downloaden:

Wil je jouw eigen rapportageset morgen van ons ontvangen, schrijf je dan hier in. Je ontvangt van ons dan een korte instructie, waarmee je in 5 minuten jouw administratie kunt aansluiten en ontvangt van ons een korte vragenlijst, waarmee we jouw cashflowprognose kunnen doorrekenen op basis van jouw eigen uitgangspunten.

Inzake de veiligheid van jouw data hoef je je ook geen zorgen te maken. Dat is allemaal superveilig geregeld, zoals in bijgaande Geheimhoudingsverklaring Quickstart CashController is beschreven.

Tot snel!