Unieke samenwerking software en dienstverlening CreditManagement

  • Berichtcategorie:Partners

Dat liquiditeit een belangrijk onderwerp is voor de financiële bedrijfsvoering van een onderneming, behoeft nauwelijks meer enige uitleg. Zeker bij specifieke situaties zoals enorme groei, seizoensgevoeligheid, afhankelijkheid van één of enkele grote klanten (langzame betalers) of regelmatige besprekingen met de bank, is liquiditeit voor sommige MKB-bedrijven een extra gevoelig onderwerp.

Desondanks is het liquiditeitsbewustzijn van menig ondernemer laag, tenzij men door ervaring heeft meegemaakt welke enorme consequenties een tekort aan liquiditeit oplevert. En als zich dan een dergelijke situatie dreigt voor te doen, wordt de MKB-ondernemer geconfronteerd met torenhoge rekeningen om dit op te lossen. Een situatie die te voorkomen is.

samenwerking-BMK-en-CashController-officieel-169x300

De (sinds september ingezette) unieke samenwerking tussen CashController en BMK Creditmanagement zorgt ervoor dat u niet alleen een concrete en precieze berekening krijgt van uw liquiditeitsontwikkeling voor de komende weken, maar ook hoe u er daadwerkelijk voor kunt zorgen dat deze verbeterd wordt.

De combinatie betreft de inzet van specifieke software (ontwikkeld door specialisten op het gebied van cashflowplanning) en de gespecialiseerde dienstverlening van een creditmanagementbureau. Dit zorgt ervoor dat de uitkomsten van de ‘berekening’ daadwerkelijk worden omgezet in gerichte acties om de cashflow in uw organisatie aanmerkelijk te verbeteren.

Niet éénmalig maar als een continu proces, waardoor u uw geldstromen optimaal leert inzetten om nog meer winst te behalen.